Zgodność z CCPA

Aplikacja służąca do zapewnienia zgodności tej witryny z RODO/CCPA/APPI/PIPEDA zbiera Twój adres IP i adres e-mail w celu przetwarzania danych. Aby uzyskać więcej informacji, sprawdź Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi

Sprostowanie danych

Możesz skorzystać z poniższego linku, aby zaktualizować dane swojego konta, jeśli są one niedokładne.

Przenośność danych

Możesz skorzystać z poniższych linków, aby pobrać wszystkie dane, które przechowujemy i wykorzystać w celu lepszego korzystania z naszego sklepu.

Dostęp do danych osobowych

Możesz skorzystać z poniższego łącza, aby poprosić o raport zawierający wszystkie dane osobowe, które dla Ciebie przechowujemy.

Nie sprzedawaj moich danych osobowych

Możesz przesłać prośbę o poinformowanie nas, że nie wyrażasz zgody na gromadzenie lub sprzedaż Twoich danych osobowych.

Prawo do bycia zapomnianym

Skorzystaj z tej opcji, jeśli chcesz usunąć swoje dane osobowe i inne z naszego sklepu. Weź pod uwagę, że ten proces spowoduje usunięcie Twojego konta, przez co nie będziesz mieć już do niego dostępu ani możliwości korzystania z niego.

Okłady żelowe do paznokci

Naklejki Gel Wraps są już gotowe Lakier hybrydowy do Twoich paznokci. W niecałe dziesięć minut będziesz mieć idealnie zdrowe paznokcie.

Kupuj teraz

Powiedz do widzenia

Pożegnaj tradycyjny lakier hybrydowy, bo teraz na scenę wkracza najnowszy trend w świecie lakierów hybrydowych. Dzięki naklejkom Semi-Cured Gel Polish teraz łatwo, bez wcześniejszego doświadczenia, będziesz mieć idealne paznokcie jak z salonu kosmetycznego.

KUPUJ TERAZ

Prawdziwy lakier żelowy

Okłady żelowe wykonane są z prawdziwego lakieru hybrydowego, w 60% wstępnie utwardzonego i przygotowanego, zawierają żel bazowy, żel kolorowy i żel wierzchni. Są bardzo mocne, oddychające, wodoodporne i pyłoszczelne.

1 z 4
1 z 4

Marta Matylda Harper

Naklejki Marta Matilda Harper's Gel Wraps można łatwo nakładać i usuwać. Szybko się rozkłada i nadaje paznokciom niesamowicie piękny i naturalny wygląd. Dzięki naszym Gel Wraps możesz w kilka minut uzyskać fantastyczny efekt elegancko ułożonych paznokci dowolnej długości.

Polecana kolekcja

Marta Matylda Harper

Oszczędź swój czas i pieniądze

Koniec z rozmazywaniem skórek, śladami pędzla, niszczeniem płytek paznokciowych i marnowaniem czasu i pieniędzy na manicure w salonach kosmetycznych.

Okłady żelowe

Bądź gotowy za 10 minut

Dzięki naklejkom Gel Wraps będziesz mieć zdrowe paznokcie, które przetrwają aż do 3 tygodni. Teraz możesz to zrobić sam w wolnym czasie i kiedy Ci pasuje, dzięki czemu zawsze będziesz gotowy na czas.

Manicurzysta

Zostań artystką w zdobieniu paznokci

Teraz i Ty możesz zostać manicurzystką i artystką zajmującą się projektowaniem paznokci, korzystając z wielu naszych modeli Gel Wraps. Wybór projektu pasującego do Twojego stroju należy do Ciebie.

  • CZYSTY

  • WYBIERAĆ

  • OBIERAĆ

  • NACISKAĆ

  • CIĘCIE

  • LATA 60-te

Otwarte pytania?

Jak długo wytrzymają okłady żelowe?

Okłady żelowe wytrzymują ponad 2 tygodnie bez pękania i odpryskiwania. Rezultaty wyglądają jak w salonie paznokci z naturalnym wyglądem.

Czy można ulepszyć paznokcie za pomocą Gel Wraps?

TAK ! Z łatwością możesz przedłużyć paznokcie.

Why don't Gel Wraps set and stay soft?

Because you are not using an adequate LED lamp. If your Gel Wraps have not set, change the lamp. Gel wraps are compatible with newer LED lamps. You can order a mini LED lamp in our shop.

Czy mogę również wykonać pedicure?

Bez żadnych problemów! Nasze okłady żelowe można również łatwo nałożyć na paznokcie u stóp i ponownie zdjąć.

Jakie składniki są uwzględnione?

Wszystkie produkty Gel Wraps są wolne od okrucieństwa, nietoksyczne, zatwierdzone przez FDA, wegańskie, wolne od HEMA i przyjazne dla środowiska.

Składniki okładów żelowych:

Kwas poliakrylowy, kopolimer akrylanów, triakrylan propoksylanu gliceryny, izopropylotioksanton.

Notatka: 

Każdy może inaczej reagować na różne składniki. Jeśli masz alergię na którykolwiek ze składników, odradzamy stosowanie.